Nilüfer Müzik Festivali Bugün Kapılarını Açıyor!

İlk kez 2015’te düzenlenen ve yıllar içinde Oi Va Voi, Dubioza Kolektiv, MFÖ, Duman, Athena, Oscar and the Wolf, Büyük Ev Ablukada, La Pegatina, Metronomy, Kadebostany, Şebnem Ferah gibi isimleri ağırlayan; 14. radyo boğaziçi Müzik Ödülleri’nde En İyi Müzik Festivali seçilen Nilüfer Müzik Festivali bu yıl da 6-8 Eylül tarihlerinde Bursa Nilüfer Belediyesi tarafından düzenleniyor.

Nilüfer Müzik Festivali’nde toplam 29 sanatçı ve grup sahne alacak. 2016 yılında katıldığı festivale ikinci kez gelecek olan sevilen grup Athena, Cem Adrian, Ceylan Ertem, Ceza, Gaye Su Akyol, Mor ve Ötesi festivalde yer alacak isimler arasında.

Ayrıca; Adamlar, Ah! Kosmos, Akın Sevgör, Altın Gün, Aynasızlar, Ben Fero, Dolu Kadehi Ters Tut, Eda Baba, Eskiz, Flört, Gözyaşı Çetesi, Hedonutopia, Hey! Douglas, Islandman, Rashit, Selin Sümbültepe, Yok Öyle Kararlı Şeyler, Son Feci Bisiklet ve The Away Days Nilüfer Müzik Festivali’nde konser verecek.

Festivalde yurt dışından da dünyaca ünlü isimler sahne alacak. Fransız elektro-pop ikilisi Agar Agar, Berlin elektronik müzik camiasının dünyaya sunduğu popüler grup Modeselektor, Roosevelt ve Muyayo Rif müzikleriyle katılımcılara unutulmaz anlar yaşatacak.

Nilüfer Müzik Festivali’nin; gerek festivalde sahne alan isimler, gerek engelli bireylere yönelik uygulamaları, gerek yerel halka verdiği destek açısından Türkiye’nin sayılı festivallerden biri olma özelliğini devam ettireceğini söylemek mümkün.

Yazı oluşturuldu 3

Benzer yazılar

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.

Üste dön