İstanbul Komedi Festivali

Ekinsu Gülten ve Bilge Ekşi’nin yazısıdır.

Bu sene dördüncüsü düzenlenen İstanbul Komedi Festivali’ne radyo boğaziçi olarak biz de katıldık. Festival 13 Ekim-3 Kasım tarihleri arasında devam etti. Bünyesindeki Standup Turkey etkinliği ise, 18 Ekim akşamında Yapıkredi Bomontiada’da gerçekleşti.
Standup Turkey ilk gösterisini 2018 Şubat ayında gerçekleştirmiştir. Bünyesinde, Avrupa’nın ve Türkiye’nin çeşitli yerlerinden gelen birçok komedyeni barındıran Standup Turkey; çeşitli etkinlikler düzenlemeye tüm hızıyla devam etmektedir.
Bomontiada’ya girdiğimizde şehrin karmaşasından uzaklaşıp kendimizi ışıklarla döşeli, keyifli bir atmosfere bıraktık. Alanın kalabalıklığına rağmen; mekanların belirli bir düzende konumlandırılması, alan içindeki karmaşayı oldukça önlüyor. Çevreyi inceleyip içeceklerimizi aldıktan sonra salona girdik ve heyecanla koltuklarımıza yerleştik.
Dili İngilizce olan standup gösterisinde yerli ve yabancı bir çok komedyen sahne aldı. Enerjinin yüksek olduğu, hem seyircilerin hem de komedyenlerin kendilerini oldukça rahat hissettikleri geceden herkes keyifle ayrıldı.
radyo boğaziçi yayıncısı Taha Ercoşkun da Standup Turkey sahnesindeydi. Etkinliğe kendisinin daveti üzerine katılma şansı bulabildik. Kendisine bu keyifli akşam için teşekkür ediyoruz. Genç komedyenlere sahne alma fırsatı sunan Standup Turkey’nin BKM’deki etkinliklerine göz atmayı unutmayın diyerek de yazımızı sonlandırıyoruz. Standup Turkey ile ilgili detaylara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
http://facebook.com/standupturkey

Yazı oluşturuldu 115

Benzer yazılar

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.

Üste dön