The Birth of Aliens: Reinier Zonneveld

Günümüz techno müziğinin genç yeteneklerinden biri olarak gösterilen Reinier Zonneveld, HMH’nin katkılarıyla 7 Aralık’ta İstanbul’a geliyor. Module sahnesinde dinleyicisiyle buluşacak sanatçı, live performans sergileyecek. Birlikte parça yaptığı, aynı sahneyi paylaştığı DJ’lere de baktığımızda Zonneveld’den çıkacak müzik konusunda beklenti çok yüksek. Ayrıca sanatçının adını nerede aratsak liveperformanslarıyla alakalı olumlu yorumlar okuyor ve bu da haliyle zaten var olan beklentimizi yükseltiyor.

2012’den beri elektronik müzik piyasasında bulunanZonneveld’in müzikle tanışıklığı çok daha eskiye dayanıyor. Erken yaşlarda klasik müzik besteleri yapan ve solo piyano konserleri veren sanatçı, elektronik müzikle üniversite yıllarında tanışıyor. Parçalarını dinlediğimizde de kulağımıza gelen tını, Zonneveld’in sahip olduğu müzikal hakimiyeti gösteriyor bizlere. Nispeten genç denebilecek yaşta bu kadar üretken olabilmek hayliyle zorken, live performanslarıyla da adından global çevrede söz ettirebilmek büyük bir başarı.

Haziran ayında Carl Cox ve Christopher Coe ile birliktepiyasaya sürdüğü stüdyo çalışması ‘This Is Our Time‘ ileününü perçinleyen isim, 2017 yılında kurduğu plak şirketi “Filth on Acid”den kendi yapımlarını da çıkarmaya devam ediyor. Son dört ayda her biri iki şarkıdan oluşan 4 çalışmasını – Ağustos’ta ‘Rave Dan‘, Eylül’de ‘Melting Brains‘, Ekim’de ‘Mentor‘ – piyasaya süren sanatçı, serinin en son ürünü olan ‘Anubis‘i 29 Kasım’da takipçilerinin ilgisine sunacak.

Anubis’i çıkardıktan bir hafta sonra Module’de bizlerle olan Zonneveld’i heyecanla bekliyor, sizleri de bu eğlenceyi tatmaya davet ediyoruz.

Yazı oluşturuldu 6

Benzer yazılar

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.

Üste dön