62’nci Grammy Ödülleri

Ekinsu Gülten’in yazısıdır.

Bu sene 62.’si gerçekleşecek olan Grammy ödülleri 26 Ocak Pazar gününü 27 Ocak Pazartesi gününe bağlayan gece saat 04.00’da gerçekleşecek! Ödül töreniyse daha önce de Grammy ödül töreninde sunuculuk yapmış ve 15 Grammy sahibi olan Alicia Keys’in sunumuyla Los Angeles Staples Center’da gerçekleşecek.

84 kategoriye ayrılmış ödül aday listelerinde hem kısa sürede büyük popülarite kazanmış sanatçıları hem de uzun süredir sanat dünyasında ‘diva’ olarak anılan sanatçıları görmek mümkün. Ayrıca, bu sene farklı olarak Best World Music Album kategorisinde Türk bir isim de görüyoruz: Altın Gün. Altın Gün bu kategoriye ‘’Gece’’ isimli albümüyle aday gösterilmiş. En çok kategoride aday gösterilen sanatçı ise 62. Grammy ödüllerinde ‘’Lizzo’’ oldu.

Ödül töreninde sahne alacak isimler ise şu an için: Lizzo, Billie Eilish, Ariana Grande, Aerosmith, Blake Shelton, Gwen Stefani, Camila Cabello, Spain’s Rosalía, Bonnie Raitt, the Jonas Brothers, Tyler, the Creator, H.E.R. , Charlie Wilson ve Demi Lovato. Ödül töreni ile ilgili en merak edilen sorulardan biri ise nerede yayınlanacağı. Geçtiğimiz sene olduğu gibi Grammy ödülleri bu sene de Power Tv’de gerçekleşecek.

Hem verilecek ödüller hem de gerçekleşecek performanslarla çok eğlenceli geçecek bu geceyi heyecanla bekliyoruz!

Yazı oluşturuldu 115

Benzer yazılar

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.

Üste dön