STATE of FLUX

İstanbul elektronik müzik organizasyonlarına geçtiğimiz yılın mart ayında katılan Flux, ‘Istanbul Rooftop X’ serisiyle etkinliklerine şehrin en güzel manzaralı teraslarında başlayıp, ’Feel the Bosphorus’ ile boğazda devam ettirdiği serüveni, ’State of Flux’ serisiyle Erly Tepshi, Alberth, VNTM ve Solee’yi Kastel İstanbul’da ağırlayarak devam edecek. 

  Ayrıca İtalya’nın elektronik müzik sahnesine kazandırdığı iki yetenekli isim olan Erly Tepshi ve Alberth, 21 Şubat Cuma gecesi İstanbul’daki ilk performanslarını gerçekleştirmeye hazırlanıyor.  Önümüzdeki dönemde temponun yükseleceği yeni event serilerini de duyuracak olan Flux ekibi, ilerleyen etkinliklerinde yeni yüzlerle tanışmak için sabırsızlanıyor.

Elektronik müziğin modern ve melodik tınılarından beslenen, uzun yıllar sergilediği underground performanslardan sıyrılarak Tale Of Us, Fideles, Innellea gibi isimler ile aynı sahneyi paylaşan, karanlık ve hipnotik vurgularla çıkardığı ‘Pluvia‘ ve ‘Made In Abyss‘ gibi parçalarla Beatport listelerinde uzun süre üst sıralarda yer almayı başaran Erly Tepshi, Colyn’in 2018 yapımı ‘Passengers’ kısaçalarında yer alan ‘Orbital Hypnosis’ ve Armin van Buuren’in 2019’da çıkan ‘Balance‘ albümündeki ‘Runaway’ parçasına yaptığı remixleriyle de beğeni toplamıştı. Sanatçı ayrıca, İstanbul Kastel’de performans sergileyeceği 21 Şubat günü Daniele Di Martino’nun “Phantom” parçasına yaptığı remixi de dinleyicileriyle buluşturacak.

Gecede sahne alacak bir diğer sanatçı olan Alberth ise 14 yaşından bu yana elektronik müzik piyasasının içinde olan bir isim. Zaman içinde tecrübesini katlayarak eriştiği geniş müzik skalasıyla ve sahip olduğu tarzın tanınmış pek çok DJ’in setlerine taşıdığı ‘Empusa‘, ‘Crystallized‘ ve ‘Zenith‘ gibi parçalarıyla tanınan sanatçı, Steyoyoke, Dear Deer, Be Free ve Trippy Code gibi seçkin plak şirketlerinde etkili yapımlar ortaya koydu. Alberth, İstanbul Kastel’de aynı sahneyi paylaşacağı Erly Tepshi ile ortak bir prodüksiyona da imza atmıştı. İkili geçtiğimiz yıl Be Free etiketiyle çıkan ‘Miss You‘ çalışmalarında güçlerini birleştirmişti.

21 Şubat Cuma akşamı Kastel’de gerçekleşecek etkinlikte Erly Tepshi ve Alberth’e CNDD, Doktor, Juren Vu ve KRCL de performanslarıyla eşlik ediyor olacak.

radyo boğaziçi’ne özel olan bu linkten siz de biletinizi alabilirsiniz:

https://biletino.com/tr/e-7s5/erly-tepshi-alberth-state-of-flux/?o=true&t=radyobogazici

Yazı oluşturuldu 115

Benzer yazılar

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.

Üste dön