14. Battle of the DJs

radyo boğaziçi’nin her yıl merakla beklenen etkinliği Battle of the DJs, başvurulara açıldı ve büyük heyecan başladı!

Yaz aylarına girmemize sayılı günler kala güzelleşen havalar, konser özlemimizi yineledi. 2007’den bu yana gerçekleştirdiğimiz etkinliğimiz, yıllardır bu ihtiyacımıza derman oluyor. Her yıl bu zamanlarda başvurulara açılan Battle of the DJs, bu yıl da birbirinden yetenekli genç DJ’lere çağrıda bulunuyor ve kendilerini göstermeleri adına 14. kez büyük bir fırsat sunuyor. Türkiye elektronik müzik sektöründe oldukça önemli bir yere sahip olan Battle of the DJs, her etkinliğinde daha büyük bir kalite ve vizyon arayışında olan “radyo boğaziçi” ekibi tarafından düzenleniyor.

Türkiye’nin en kaliteli amatör DJ yarışması olan Battle of the DJs, bu sene de Borusan Mannesmann ana sponsoluğunda gerçekleşecek. Her sene, -büyük ilginin ve katılımın da motivasyonu ile- genç DJ’leri sektörün en önde gelen isimlerinden oluşan jüri kadromuzla ve dinleyicilerle buluşturuyoruz. Bu yılki jüri kadromuzda da “Aksak, Evrim Tüfekçioğlu, Mehmet Akar, Oceanvs Orientalis, Uğur Project, Zafer Atabey” gibi birbirinden değerli isimler bulunuyor. İlk etapta jürimiz, Türkiye’nin dört bir yanından yarışmaya başvuracak amatör DJ’leri dinleyerek finale kalmaya hak kazanacak olan 4 ismi belirleyecek. Bu 4 ismi sahnede, canlı performanslarıyla izleyeceğiz ve elektronik müziği iliklerimize kadar hissedeceğiz. Ayrıca finale kalmaya hak kazanmış isimleri Sonar House Elektronik Müzik Okulu’ndan “Ultimate DJ” ve “Ableton Online Class” müzik prodüksiyon eğitimi, Partymag etkinliğinde çalma hakkı ve çeşitli DJ ekipmanları gibi büyük ödüller bekliyor!

Battle of the DJs finali, her sene finalistlerin yanı sıra dünyaca ünlü DJ’leri de bizlerle buluşturuyor. Geçtiğimiz senelerde Marc Romboy, Kaiserdisco, Teenage Mutants, Anfisa Letyago gibi global DJ’lerle birlikte Sezer Uysal, Mehmet Akar gibi ülke çapında önemli isimleri dinleme fırsat bulduğumuz finalin bu seneki tarihini kısa bir süre içerisinde açıklayacağız. Hiç şüphesiz ki her yıl Boğaziçi Üniversitesi’ni titreten final günü, bu yıl da sürpriz konuklara ve muhteşem performanslara sahne olacak.

Soundcloud hesabınıza yükleyeceğiniz 30 dakikalık setinizi bodj@radyobogazici.net hesabına göndererek siz de bu büyük heyecanın bir parçası olabilir, kendinizi kanıtlama fırsatına erişebilirsiniz. 

14.Battle of the DJs Katılım Şartları ve Yarışmanın İşleyişi
Başvuru ve Ön Eleme:

  • Katılım için herhangi bir ücret talep edilmeyecektir. Yaş sınırlaması yoktur. Türkiye’nin her yerinden katılım sağlanabilir.
  • Katılım setinde tarz kısıtlaması yoktur.
  • Katılımcı DJ’ler 30 dakikalık setlerini Soundcloud’a yükleyeceklerdir. 30 dakikayı aşan setlerin ilk 30 dakikası değerlendirmeye alınacaktır. 35 dakikayı geçen setler diskalifiye olacaktır. (*)
  • Katılım setlerinin Battle of the DJs için özel olarak kaydedilmesi ya da daha önce yayınlanmamış olması gerekmektedir. Daha önce yayınlanmış olan setler geçersiz sayılacaktır.
  • Katılım setinin açıklama kısmına “Ad, Soyad, Yaş, İl, Kısa DJ’lik Geçmişi & Biyografi, Katılım Setinin Tarzı ve Tracklist” bilgileri eklenmelidir. Bu bilgiler aynı zamanda bodj@radyobogazici.net adresine katılım setinin linki ile birlikte e-mail olarak gönderilmelidir.
  • Katılım setinin “Tags” kısmına “rbbodj2021” tagi eklenmelidir.
  • Son başvuru tarihi sonrasında jüri ön elemesi yapılıp 4 asil, 2 yedek finalist seçilecektir ve finalistler radyo boğaziçi sosyal medya hesaplarından duyurulacaktır.
  • Tüm final performansları Pioneer CDJ-2000 Nexus ve DJM-900 Nexus’tan oluşan setup ile yapılacaktır. Live performans sergilemek isteyen finalistler kendi enstrümanlarını /ekipmanlarını getirerek live performans sergileyebilirler fakat herhangi bir software kullanılması yasaktır.
  • radyo boğaziçi gerekli gördüğünde asil finalist DJ’lerden final öncesi performans isteme hakkına sahiptir.

Final:
14.Battle of the DJs finalinin tarihi ve detayları ilerleyen zamanda tüm paydaşları ile paylaşılacaktır.
() Soundcloud’a katılım setini yüklerken copyright notification’ı ile karşılaşan katılımcılar, bunu belirtmek şartıyla aynı prosedürü uygulayarak MixCloud üzerinden de yarışmaya katılabilirler. (*) Ödüller ve jüriler katılım süresi boyunca açıklanmaya devam edebilir.
Ayrıntılı bilgi için:
bodj@radyobogazici.net
Tel.: +90 (531) 606 44 44

Final heyecanını binlerce kişiyle birlikte yaşamak için bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilir; Battle of the DJs hakkında ayrıntılı bilgi almak, ödülleri ve katılım koşullarını incelemek için Facebook sayfamızı ziyaret edebilirsiniz: https://www.facebook.com/events/799844040963434?ref=newsfeed

Yazı oluşturuldu 115

Benzer yazılar

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.

Üste dön