Ben Böhmer: Life Park

Breathing albümüyle adını duyurmaya başlayan ve yükselişe geçen, geçtiğimiz günlerde de Beyond Beliefs albümünü dinleyicilerine sunan Ben Böhmer, Kapadokya’da bir balonda çalmasının ardından geniş kitlelerce tanınmaya başlanmıştı. Ben Böhmer, 11 Temmuz gecesi Genericmusic organizasyonu ile Lifepark’a geldi ve radyoboğaziçi olarak biz de oradaydık. Üstelik Ben Böhmer öncesinde Headwaters ikilisinin canlı performanslarını dinleme fırsatı da bulduk.


Headwaters, canlı performansında gitara da yer vererek orijinal bir set ortaya koydu ve atmosferi çok yükseltti. Headwaters’ın ardından sahneyi Ben Böhmer devraldı ve hem eski hem de yeni albümünden şarkılarına yer vererek harika bir canlı performans ortaya koydu. Tarz olarak melodik ve hareketli bir sound ortaya koyuyor olması bizim de Lifepark’taki diğer dinleyiciler gibi harika bir 2 saat geçirmemizi sağladı.
Ben Böhmer’in ardından sahneyi Türkiye elektronik müzik sahnesinde çok önemli bir yeri olan, şarkılarını dünyanın farklı yerlerindeki kulüplerde duymaya başladığımız Cüneyt Çilingiroğlu devraldı ve müziği ile enerjiyi doruk noktasına çıkardı. Setin bir kısmında Ben Böhmer de Cüneyt Çilingiroğlu’na katıldı. Bu ikiliyi sahnede birlikte görmek biz dinleyiciler için oldukça büyük bir şanstı.

Genericmusic ailesi Ignite çatısı altında müzikten oldukça uzak kaldığımız ayların ardından böyle bir organizasyon düzenleyerek müziğe olan özlemimizi bir nebze giderebilmemizi sağladı. Kendilerine bizi misafir ettikleri ve bu değerli sanatçıları İstanbul’a getirdikleri için teşekkür ediyor, bir sonraki etkinliklerde de birlikte olmayı diliyoruz.

Görseller için Berfin Yağız ve Ahmet Kaplan’a teşekkür ederiz.

Yazı oluşturuldu 115

Benzer yazılar

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.

Üste dön