Aliens on the Beach by HMH @KAFESxSUMA BEACH

Reinier Zonneveld, 12 Eylül 2021 tarihinde HMH’in Kafes X Suma Beach etkinliğinde 4 saatlik özel ve benzersiz bir performans sergileyecek.

Reinier, elektronik müzik yolculuğuna üniversitede okurken başladı. Tüm öğrenci harçlığını verdiği ilk “synthesizer”ıyla pratik yapa yapa pek çok şeyi öğrenci yurdunda kendi kendine öğrendi. Zaman içinde adı elektronik müzik sahnesinin en büyük isimleri tarafından anılmaya başlandı. Bunu Oliver Koletzki’nin Stil vor Talent, Carl Cox’un Intec ve Richie Hawtin’in Minus ve elektronik efsanesi Moby’nin iki resmi remix’inde de görmüştük. 

Hem klasik arka planından hem de kendi deneyimlerinden etkilenen prodüksiyonları ve canlı setleriyle Reinier’in sesi, derin ve melodik parçalardan güçlü warehouse asit teknosuna kadar inanılmaz bir genişliğe sahip. Müzikal yeteneği, etkileyici diskografisinde ve büyüleyici canlı performanslarında gerçekten parlıyor. Çaldığı canlı setlerin, oluşturduğu atmosferle dans pistini tüm gece boyunca beslediği dinleyiciler tarafından da dikkat çekici düzeyde biliniyor. Başarılarına göz attığımızda ise Beatport birinciliği, çok beğenilen albümlerinden biri Megacity Servant’ta yer alan ve aynı zamanda bir Hollywood prodüksiyonuna lisanslı olan “Things We Might Have Said” parçası, Carl Cox ile Filth on Acid’deki iş birliği, Moby için yayınladığı iki resmi “remix” ve sayısız prodüksiyonu görüyoruz. 

Reinier Zonneveld, şu sıralar tekno müziğe olan farklı bakış açısı sayesinde çağdaş sahneyi devralıyor. Ünlü festivaller ve kulüplerde çok sayıda insana sunduğu güçlü “live” performansları ona dünyanın her yerinden yeni hayranlar kazandırıyor. Aliens on the Beach’te aynı zamanda Mees Salomé ve daha birçok yetenekli DJ de yer almakta. 

Aylar sonra DJ performanslarının yeniden tadını çıkarabildiğimiz bu dönemde ayın 12’sinde görüşmek üzere… 

Etkinlikle ilgili daha detaylı bilgiye bu linkten ulaşabilirsiniz:

https://bugece.co/en/events/aliens-on-the-beach-09-12-21
Yazı oluşturuldu 115

Benzer yazılar

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.

Üste dön