İzmir Cocktail Festival: Bir Sonbahar Klasiği

Son dönemlerde bizim de severek katıldığımız, kahve ya da kokteylinizi yudumlarken bir yandan müziğe doyabileceğiniz festivallerden birini haber vermeye geldik. Hem de bu sefer İzmir’de! Bir klasik haline gelen ve bu sene 23 Ekim’de İzmir Arena’da gerçekleşecek olan İzmir Cocktail Festival, sahnesinde son dönemin en başarılı isimlerini ağırlarken katılımcılarına unutulmaz anlar yaşatacak.

Memleketi İzmir’de sahne almanın heyecanını yaşayacak olan Zeynep Bastık’ın yanı sıra Jabbar, Güntaç Özdemir, Köfn, Hend ve Mertkan Akd gibi yerli sahnenin kritik isimleri festival severlerle buluşacak.

İzmir Cocktail Festival kapsamında miksoloji ve gastronominin önemli temsilcilerinden atölyeler, gün boyu sürecek eğlenceli aktiviteler, özgün tasarımcı butikleri, her damak tadına hitap eden sokak lezzetleri ve çok daha fazlası katılımcılarla buluşacak.

Blok, Cartel, Mandela’s Ubuntu, Om Atelier ve çok daha fazla kokteyl barın yer alacağı festivalde kokteyl yapımıyla ilgili birçok atölye gerçekleşecek.

Katılımcıların yapılacaklar listesinde birçok farklı ve eğlendiren etkinlik de olacak! Etkinlik, bütün katılımcılarına dolu dolu bir gün yaşatacak gibi görünüyor.

İzmir Cocktail Festival deneyimini kaçırmamanızı şiddetle tavsiye ediyoruz, gerçekten.

Bilet Linki: bit.ly/izmirtickets
Instagram Adresi: https://www.instagram.com/cocktail.festival/

Yazı oluşturuldu 115

Benzer yazılar

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.

Üste dön