Stil vor Talent Rüzgarı Klein Phönix’teydi!

10-11 Aralık gecelerinde, Maslak’ın en renkli mekanlarından biri olan Klein Phönix’te Stil Vor Talent rüzgarları etkisini gösterdi. 2005’te Oliver Kolektzi tarafından kurulan Berlin merkezli plak şirketi Stil Vor Talent, 10-11 Aralık’ta birbirinden yetenekli DJ’leriyle gecenin sınırlarını zorladı. 

Klein Phönix’e gidince bambaşka bir dünyanın içine giriyormuş gibi hissediyoruz. Çok uzun zamandır hasret kaldığımız bir eğlence mekanının DJ setinin başında her daim başarılı isimleri görüyor olmak, Phönix’i eğlence yaşamına can veren mekanlardan biri haline getiriyor.

Cuma gecesi etkinlik alanına girdiğimizde bizi bir festival havası karşıladı. Menachem 26, farklı ezgileri harmanlayarak insanları doyasıya eğlenmeye hazırlarken saatler 21.00’ı gösteriyordu. Menachem 26, setini çalmaya devam ettiği sırada Kumkapı Blues duyulmaya başladığı an ortam bambaşka bir havaya büründü. 

Menachem 26, doğunun ezgilerini batının altyapısıyla oldukça profesyonel bir şekilde harmanlayabilen bir DJ. Kendisini Kumkapı Blues, Klob Yasemin gibi parçalarıyla tanıyor olabilirsiniz. Saatler 22.30’u gösterirken DJ setinin arkasında Oliver Koletzki görünmeye başladı.

Geceye 2017 çıkışlı The Arc of Tension albümünden Doğu’nun etnik ve mistik havasını derinden hissettiren Tankwa Town ile giriş yapması, akıllarda kaldı. Devamında Stil Vor Talent adlı label şirketinin parçaları yer aldı. Performansının son parçası olan Glue x Say It Right ile büyülendik ve günlerce aklımızdan çıkmadı diyebiliriz.

Koletzki; etiket yöneticisi, yapımcı, DJ, orkestra şefi. Müzik sektöründeki yetkinliği çok net anlaşılabiliyor. Koletzki, insanların ne zaman yorulup ne zaman yükseldiğini takip edebilmesiyle bizi derinden etkiledi. Ayrıca Londra ve Berlin gibi elektronik müziğin merkezlerinde veya dünyanın en iyi kulüplerindeki performanslarıyla müziğe yön verirken aynı zamanda da Stil vor Talent etiketi için yeni yeteneklerle sözleşme imzalıyor. 

Koletzki deneyimlettiği kaliteli müzik ve güzel anlar ile sahneyi yine Stil vor Talent ekibinden Elif’e bırakıyor. DJ ve aynı zamanda prodüktör olan Elif’in müziği de kendisi gibi yaratıcı ve enerji doluydu. Onu bir anda favori haline getiren Anjunadeep’teki ilk parçası ile onu tanıyoruz. 

Klein Phönix’in yeni etkinliklerini heyecanla bekliyoruz!

Fotoğraf: Ahsen Çamlıca

 ​ ​

Yazı oluşturuldu 4

Benzer yazılar

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.

Üste dön