19. radyo boğaziçi Müzik Ödülleri

19. radyo boğaziçi Müzik Ödülleri’nin oylamaya çıktığını heyecanla belirtiriz!

radyo boğaziçi olarak 1992’den bu yana yayın hayatımıza devam etmekteyiz. Üniversite radyolarının öncüsü olmaktan ötürü kıvanç duymakla birlikte yalnızca bir radyo yayını kulübü olmaktan ziyade düzenlediğimiz çeşitli etkinliklerle “en iyi” olma iddiamızın altını doldurmak adına yıllardır büyük çalışmalara imza atıyoruz! Her yıl, gerek “radyo Boğaziçi Müzik Ödülleri’nde” olduğu gibi üretilmiş müziğin değerini vurgulamak gerekse “Battle of the Bands” ve “Battle of the DJs” etkinliklerimizde olduğu gibi desteklenmesi gerektiğini düşündüğümüz isimleri Türkiye ile tanıştırmak adına büyük bir özen ve çaba ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yaptığı her etkinlikle daha çok deneyimlenen radyo boğaziçi ekibi, bu yıl radyo boğaziçi Müzik Ödülleri’nin 19.’sunu düzenliyor.

Her yılın bu zamanları alışık olduğunuz şekilde, belirlediğimiz adayları tüm müzikseverlerle paylaşıyoruz ve tam anlamıyla demokratik bir oylama süreciyle geçtiğimiz yılın enlerini hep birlikte seçiyoruz! Her yıl yüz binlerce insanın katıldığı oylamamız için www.rbmuzikodulleri.com sitesini ziyaret edebilirsiniz!

Adaylıkları belirleme sürecimizden bahsetmek gerekirse, radyo boğaziçi ekibi olarak 1 Mart 2021 – 1 Mart  2022 tarihleri arasında çıkmış olan bütün albüm, single ve EP’leri dinleyip; güncel blog sitelerini, podcastleri, radyo yayınlarını, müzik programlarını ve festivalleri inceledik. Şubat ayının ortasından Mart ayının ortasına kadarki süreçte uzun saatler süren toplanmalarımızın sonucu biriktirdiğimiz keyifli anıların yanı sıra müzikal anlamda doymuşluğu iliklerimize kadar hissettik. Yine kendi aramızda demokratik bir biçimde oylama yaparak adaylıklarımızı belirledik ve bu isimler üzerinde tekrar tekrar konuşarak son derece içimize sinen bir liste çıkartmış olduk.

Geçtiğimiz senelerde Sertab Erener, Sıla, Kenan Doğulu, Ezhel, Göksel, Can Bonomo, Gülşen, Edis, Ceza, Mor ve Ötesi, Okan Bayülgen ve daha nice başarılı ismi ağırladığımız törenlerimiz, sanatçılarımızın canlı performansları ile daha da renklenmişti. Geçtiğimiz iki senede ise pandemi koşulları altında, etkinliğimizi çevrimiçi gerçekleştirmiştik. Bu sene, sonunda tekrar Bümed Üst Bahçe’de yapacağımız törenimiz adına çalışmalarımız devam ediyor ve her halükârda eşsiz olacak bir tören bizleri bekliyor. 

Daha fazla bilgi almak, adaylıklarımızı görmek ve oylamaya katılmak isterseniz www.rbmuzikodulleri.com adresine bakabilir; gelişmelerden haberdar olmak adına bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz!

Yazı oluşturuldu 115

Benzer yazılar

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.

Üste dön