Trust the “Magic” of New Beginnings!

Türkiye’nin en çok bilinen ve en çok sevilen bahar gençlik festivallerinden olan Magic Break’in bu sene yeni bir konsept ile Ekim ayında da bizlerle buluştuğunun coşkusunu sizlerle paylaşmak istiyoruzz! Geçtiğimiz Nisan ayında biz Magician’lara, “A New Planet” kurgusuyla uzay aracından yeni iniş yapan astronot dostumuz ve muazzam dekorlar eşliğinde, adeta galaksi turuna çıkaran Türkiye’nin en sevdiğim elektronik müzik festivali, kaçıranları ve post-Magic* sendromlu birçok Magician’ı unutmadı vee çok yakında yepyeni bir konsept olan Creepville ile bizlerle buluşacağının duyurusunu yaptı.

*Post-Magic Sendromu Nedir?

After-Magic sendromu, Magician’ların, çok farklı elektronik müzik türlerini barındıran 6 farklı sahne, ardı ardına gelen workshoplar, içinizdeki Magician’ı ortaya koyduğunuz juggling ve içinizdeki sesle kavuştuğunuz yoga & pilates saatleri, festivalin bulunduğu konum olan Antalya’nın eşsiz deniz manzarası ve bulunulan otelin olanakları ile zamanlarını harcamamak için uyumayı çok tercih etmeyerek adeta kendilerini 3 günlüğüne başka bir gezegene bırakılmış hissedip tekrar dünyaya döndüklerinde yaşadıkları depresif ruh hali, bunalım.

Siz de bu after-Magic sendromlu, gittiği her etkinliğe “Bir Magic Break değil abi ya” diye seslenen, yemekler güzel değil eleştirilerine rağmen “Güzel yemek isteyen Nusret’e gitsin” diyecek kadar festivali savunan, festival dönüşü yorgunluğu sebebiyle birbirlerini bir hafta boyunca görmeyen bu insanlar hakkında neden bu kadar abartıyor acaba diye düşündüğünüzü biliyorum.  İşte tam bu yüzden, bu müthiş deneyimi tatmak (belki çokça kez daha), bu eğlenceli insanlarla tanışmak ve bir Magician olmak için sizleri Ekim’de Magic Break’e davet ediyorum. Evet, yanlış duymadınız! Bu sene Magic Break 2019 New Beginnings olarak ilk defa senede iki kez düzenleniyor ve Ekim ayında da “Creepville” konsepti bizlerle buluşuyor. Bu sefer aracın sizi alıp götüreceği yer lüks kamp opsiyonuyla kendinizi doğanın tam merkezinde hissedeceğiniz Belek Lykia World!

**Peki ya Creepville?

Magic Break’in Ekim ayında bizlere sunduğu Halloween konsepti olan Creepville’de karanlık düşlerin ve renkli hayallerin bir arada olacağı bu tüyler ürpertici atmosferde Cadılar Bayramını doruklarda hissedeceğiz. Üstelik bu sene Ekim ayının headliner’larından biri, dinlemeye hiçbir zaman doyamadığımız Sam Paganini!! Vee Avrupa’nın en ünlü underground gece kulüplerinde acid rüzgarları estiren 999999999 de Belek için live setine hazırlanıyor olacak!

Bu arada geçtiğimiz yılların Line-up’lardan bahsetmemek olmaz, çünkü bu festivalin en güzel özelliklerinden biri her sene yenilenen ve aşırı sevilen, popüler djlerin sahne alması (ve sahnelerin güzelliği!). Geçtiğimiz Nisan ayında Len Faki’den tutun, Oliver Koletzki’ye, Ellen Allien, Christian Löffler, SNTS, Township Rebellion, Anetha, Perc gibi Avrupa’yı sallayan birçok isim; ve daha önceki yıllarda ise Amelie Lens’ten Charlotte de Witte’ye, Hidden Empire, Adam Port, Stephan Bodzin, Coyu gibi en sevdiğimiz ve aşina olduğumuz isimler bizlerle Magic’te buluşmuştu.

Açıkçası ben, özellikle “A New Planet”i kaçıran biri olarak, Magic Break’in Ekim ayında da olacağı haberini duyduğumda yerimde duramamıştım, çünkü Nisan’da yurtdışındaydım. Fakat buna rağmen Magic Break için Antalya’ya uçma planları yapmadım değil… Gelin görün ki hayatta bazen tüm isteklerinizi yerine getiremiyorsunuz fakat Ekim ayı için hiçbir şeyin engel olamayacağını söyleyebilirim. Ve son bir ipucu daha; sizler de sınırlı sayıda biletler tükenmeden biletinizi alın. Çünkü fiyatlar çok yükseldiğinde veya etkinlik ‘sold out’ olduğunda canınız yanabiliyor. Bakın gitmekten vazgeçmeyi düşünmüyorsunuz bile… Evet, bu kadar emin konuşuyorum; herkesin hayatına sihirli değnek gibi dokunan ve benim hayatıma dahi iki sene önce yeni anlamlar yüklemiş olan Magic Break için  “Yeni başlangıçların sihrine güvenin!” diyorum. Ekim’de Belek’te görüşmek üzeree!

-Dila

Detaylı bilgi için;

https://www.magicbreaktr.com/
https://www.facebook.com/magicbreaktr/
https://www.instagram.com/magicbreak/?hl=tr
Yazı oluşturuldu 3

Benzer yazılar

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.

Üste dön