MIX FESTIVAL 15-16 KASIMDA ZORLU PSM’DE

​Yazın sıcaklığını üzerimizden atıp kışın soğuğuna hazırlandığımız bu günlerde Zorlu PSM, tecrübesiyle yine adından sıkça söz ettirecek bir konsepti dördüncü defatakipçilerine sunuyor. “Seslerarası deneyim kaldığı yerden devam ediyor!” sloganıyla duyurulan MIX Festival’den bahsediyorum. Açıkçası seslerarası deneyim derken gerçek bir deneyimden bahsediyorlar. Bu sene 15-16 Kasım tarihlerindebirbirinden farklı ve geniş bir müzik yelpazesiyle dinleyicilerle buluşacak festival, 30’ların swinginden tutun Japon disko müziğine, indie-pop’tan tutun deneysel popa kadar birçok türü peş peşe deneyimleme fırsatı sunacak. 

Yerli ve yabancı onlarca sanatçıyı tek bir çatı altında toplayan festival, soundlarında yerli ezgileri bolca barındıranHey!Douglas Big Band’ı ağırlarken; Alman elektronik dünyasının önemli isimlerinden olan Apparat’ı da canlı performansıyla katılımcısıyla buluşturacak. Booka Shade, Islandman, Baba Stiltz, Mabbas, Ross From Friends gibi elektronik müziğin başarılı isimleri bizlerle olacağı gibi SX ve Teleman gibi indie pop’un seçkin isimlerini de deneyimleme şansını bulacağız. Buraya sığdırabildiğim isimler ise kadronun sadece bir kısmı. Eğer bütün kadroyu sayacak olursak, Zorlu PSM bize “İyi ki MIX Festival’deydim!” dedirtecek 19 güzel sebep sunuyor. 

Konseptin bana göre en güzel yanı ise, belirli bir müzik türüne bağlı kalmadan her zevke hitap edebiliyor olması. Bu deneysel durum yalnızca farklı zevklerden insanları bir araya getirmekle kalmayıp, katılan herkese bambaşka türlerin de kapısını açacak. Son olarak, ‘MIX Festival presented by %100 Music’ ismiyle Spotify üzerinden paylaşılan playliste bir kulak vermek şart. Fragmanı bile insanı bu kadar yükselten bir etkinliğin aslında neler olabileceğini kestirebilmek ise tamamen sizin hayal gücünüze kalmış.

Yazı oluşturuldu 6

Benzer yazılar

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.

Üste dön