Artbat @Module

Muhammet Çelik’in yazısıdır.

Yılın en uzun gecesi olan 21 Aralık’ta, Red Bull’un sunumuyla İstanbul, Ankara ve İzmir’de üç unutulmaz etkinlik gerçekleşti. Ankara’da Acid Arab ve İzmir’de Henry Saiz’in performans sergilediği gecenin İstanbul ayağında Melodic House & Techno’nun yıldızı Artbat, Module Istanbul’da unutulmaz bir geceye imza attı.
Solomun, Maceo Plex, Dj Hell gibi birçok ünlü DJ’in setlerinden eksik etmediği Artbat; hem dev konserlere hem kulüplere hitap eden enerjisi asla düşmeyen şarkılarıyla biliniyor. End of the Year Tour kapsamında 10. performansını İstanbul’da sergileyen Artbat, yüksek enerjisiyle adeta “En uzun gece ne çabuk bitti!” dedirtti.
Artbat’ten önce sahne alan Volkan Gündüz; Melodic Techno, Electronica & Downtempo türlerinde çalarak enerjiyi yavaş yavaş zirvelere taşıdı. Performansının başlarında, şarkı geçişlerinde, Namito’nun Stone Flower şarkısını kusursuza yakın kullanarak enerji kontrolünü çok iyi sağladı. Artbat çıkmadan önce zaten hareketli olan kalabalık, Artbat’in sahne almasıyla zirveye ulaştı. Tecrübeli ikilinin samimi tavırları, sahne ve Dj’lik becerileri seyircinin ateşini sürekli yüksek tuttu. Return to Oz Remix, Closer, Aquarius gibi popüler parçalarını setinden eksik etmeyen Ukraynalı ikili, yaklaşık 3 saat süren performanslarıyla salondakilere harika anlar yaşattı.

Yazı oluşturuldu 115

Benzer yazılar

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.

Üste dön