Biz Böyleyiz

Güliz Bulut’un yazısıdır.

Hikayesini Caner Özyurtlu, Berrak Tüzünataç ve Melikşah Altuntaş’ın yazdığı; Caner Özyurtlu’nun yönetmenliğini üstlendiği film “Biz Böyleyiz” vizyonda!

Bir çok diziye ve filme oyunculuk, yönetmenlik, senaristlik ve yapımcılık yapan Caner Özyurtlu, 2020 yapımı ‘Biz böyleyiz’ filminin yönetmen ve senaristliğini de üstlenerek yıllar sonra bile keyifle izlenebilecek bir esere imza attı.
Birbirinden güzel ve karizmatik oyuncuların yer aldığı ‘Biz Böyleyiz’ beyaz perdede görmeye alıştığımız türden bir hikayeyle başlasa bile klişelerden uzak durup seyirciyi yer yer şaşırtarak fark yaratmayı başardı.

Oyuncu kadrosuna gelecek olursak; çok samimi, çok içten, çok heyecanlı, çok yenilikçi ve çok genç bir oyuncu kadrosuyla karşı karşıyayız. Hümeyra’nın usta oyunculuğu ise genç oyuncularımıza adeta bir ayna tutmuş. Özellikle Hümeyra ve genç oyuncularımız arasında geçen anlamlı diyaloglar ve sahneler seyirci için görülmeye değerdi.

Uzun süren bir tanıtım sürecinin her aşamasında neyi ve nasıl yaptıklarını, neyi amaçladıklarını seyirciyle paylaşan bu tatlı ekip; filmi ve hikayelerini halka oldukça iyi tanıttı. Kendi tanımlarıyla film, izleyicisine şehir hayatının sıkışıklığından uzaklaşmayı ve aile sıcaklığını hissetirmeyi vaadediyor. Zaten özel hayatlarında da yakın arkadaş olduklarını bildiğimiz bu ekip, ‘Biz Böyleyiz’ aracılığıyla izleyenlerini de ‘Biz’ olmaya davet ediyor adeta!
Oyuncu kadrosuna son bir kez daha değinmeden edemeyeceğiz! Oyuncu kadrosunda, izlemelere ve dinlemelere doyamadığımız Hümeyra; izleyiciyinin ilgisini her daim çekmeyi başaran Şebnem Bozoklu; sanatının gücünü insanı, doğayı ve hayvanı korumak için kullanan birbirinden güzel iki kadın Özge Özpirinçci ve Berrak Tüzünataç; hikayenin yaratıcı ortaklarından Melikşah Altuntaş’ın tanımıyla “zerafet reis” Meriç Aral; ve son olarak yakışıklı, başarılı oyuncularımız Boran Kuzum ve Engin Öztürk yer alıyor.

Bu ekip ve bu hikaye kesinlikle izlenmeye değer! Bir akşamınızı bu güzel ekibe ayırmanızı öneririz.

Yazı oluşturuldu 115

Benzer yazılar

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.

Üste dön