17. radyo boğaziçi Müzik Ödülleri

17. radyo boğaziçi Müzik Ödülleri oylamaya çıktı!

radyo boğaziçi olarak 1992’de “Türkiye’nin ilk ve en iyi üniversite radyosu” diyerek başladığımız yayın hayatımıza heyecanla devam ederken, düzenlediğimiz organizasyonlarda daima en iyisini ve en kalitelisini yapmayı hedefliyoruz. Bu bağlamda yıllardır başarıyla sürdürdüğümüz radyo boğaziçi Müzik Ödülleri’ni bu yıl on yedinci defa gerçekleştiriyoruz.

Bu zamana kadar yüz binlerce müzikseverin katıldığı müzik ödülleri oylamasını bu yıl ilk kez kendi sitemiz, www.rbmuzikodulleri.com, üzerinden paylaşıyoruz. Kazanan isimlerin tamamen halk oylamasıyla belirlendiği oylamanın sonucunda, ödül sahiplerine ödüllerini Boğaziçi Üniversitesi BÜMED Üst Bahçe’nin büyüleyici atmosferinde takdim ediyoruz.

Gelelim adayların belirlenme sürecine. Bu yılki adaylıklar için ekip olarak 1 Mart 2019 – 29 Şubat 2020 tarihleri arasında çıkan bütün albüm, single ve EP’leri dinleyip; güncel blog sitelerini, podcastleri, radyo programlarını ve festivalleri inceledik. Şubat ayının başından sonuna kadarki bir aylık süreçte düzenli aralıklarla toplanarak birlikte yaptığımız incelemenin ardından biriktirdiğimiz keyifli anılar bir yana adaylarımızı dinlemekten ve onların eserleriyle eğlenmekten de büyük keyif aldık!

Geçtiğimiz senelerde Sertab Erener, Sıla, Kenan Doğulu, Ezhel, Göksel, Can Bonomo, Gülşen, Edis, Ceza, Mor ve Ötesi ve Okan Bayülgen gibi isimleri ağırladığımız törenimize yine ödül sahiplerinin canlı performansları renk kattı. Bu yıl da her sene olduğu gibi keyifli ve unutulmaz bir tören sizleri bekliyor olacak.

Gerek kendi gerek çevremizin sağlığını korumak için evlerimize kapandığımız bu dönemde, oylama heyecanını hep beraber yaşamayı ve her şeyi atlattıktan sonra törenimizde buluşmayı umut ediyoruz.

Törenle alakalı daha fazla bilgi almak, adaylarımızı görmek ve oy kullanmak içinse www.rbmuzikodulleri.com ‘u ziyaret edebilirsiniz!

Yazı oluşturuldu 115

Benzer yazılar

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.

Üste dön