Monolink, Volkswagen Arena’daydı!

Beren İlgün’ün yazısıdır.

Kısa sürede özgün bir tarz yakalayan Alman sanatçı Steffen Linck, Generic Music sunumuyla 26 Kasım Cumartesi gecesi Volkswagen Arena’daydı. Sahne adıyla Monolink, en çok ambient ve techno türleriyle adından söz ettiriyor. Türkiye’deki kitlesi tarafından yine büyük bir ilgiyle karşılanan Monolink’i dinlemek için biz de oradaydık!

Gece kendine has müzikleri ve görsel anlatımlarıyla dikkat çeken Ikaru grubunun performansıyla başladı. Daha sonra duygusal, benzersiz ve çok yönlü ikili Ameli Paul sahnedeydi. Saat 22:00’ye yaklaşırken sahneyi Monolink devraldı ve zihinleri harekete geçiren canlı performansıyla tüm katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı.

Steffen Linck, müzik konusunda kendisini çok özgür hissetmesi sayesinde kendine has tarzını oluşturabildiğini belirtiyor. Söz yazarlığıyla duygularını ortaya koyarak folk müzik alanında ilerleyen sanatçı, Berlin’e taşındıktan sonra elektronik müzik ile tanışarak tamamen farklı bir deneyime adım atmış. Monolink’i dinlerken bu adımın ne kadar isabetli olduğuna bir kez daha emin olduk ve büyülü bir gece geçirdik.

Bu güzel gecede bizi ağırlayan Volkswagen Arena’ya teşekkür ediyor, sonraki etkinlikleri heyecanla bekliyoruz!

Yazı oluşturuldu 115

Benzer yazılar

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.

Üste dön